Kategória: Suroviny | Múka | Mandľová múka
Mandle Múka s sa vyrába mletím blanšírované mandle na adrese jemné prášok. Je to je to najobľúbenejšie suroviny pre zdravé pečenie bez bezlepkové. Môžete vytvoriť z to skvelé koláče, palacinky alebo dezerty!
Mandľová múka je jednou z najobľúbenejších ingrediencií na zdravé a bezlepkové pečenie, ale aj na výrobu pochúťok, ako sú makrónky a iné skvelé dobroty. Vzniká mletím blanšírovaných mandlí na jemný prášok, takže nám poskytuje všetky výhody mandlí. Pripravte z neho chutné koláče, buchty, palacinky alebo omelety!
Vyznačuje sa prirodzenou, mierne sladkou chuťou, ktorá nie je príliš intenzívna, a preto je vhodná do pečiva, ako sú koláče, palacinky alebo omelety. Na rozdiel od tradičnej múky sa môže konzumovať surová a je výborná aj ako dekorácia dezertov alebo na výrobu makrónok a marcipánu.