Svet cukrárov a cukroviniek

Navigácia: SVET-CUKRAROV-A-CUKROVINIEK >

Cereálne zápara bez konzervantov Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg - Zeelandia

Značka: Zeelandia

Kategória: Suroviny | Pekařské suroviny

Popis:

Cereálne zápara bez umelých konzervantov, prísada pre zdravšie pečivo. Prírodne stabilizovaná zápara s ovsenými zrnami, slnečnicovými a ďalšími mäkkými semienkami (quinoa, ľan, konope, šalvie).

Zápara zo zmesi mäkkých zŕn stabilizovaná ovseným kvasom a ako taká je úplne bez akýchkoľvek umelých konzervačných látok. Je vhodná ako na slané, tak i sladké aplikácie. Okrem klasického použitie u viaczrnných chlebov a pečiva je možné používať aj na pečivo jemné, Toušová chleby, bagety a podobne. Pripravená na okamžité použitie.

Zápara je sparené či povarená a napučané zrná zvyčajne z pšenice, jačmeňa, pohánky, špaldy a ďalších typov semienok ako napr. Slnečnica, ľan, sezam a ďalšie. Pomocou záparu získame v pečive zdravé aminokyseliny a minerály. Pečivo tiež zostáva dlhšie čerstvé a vláčne - vopred namočená zrniečka totiž svoju vlhkosť uvoľňujú do upečeného cesta postupne.

Odporúčané dávkovanie:

20% - 100% na hmotnosť múky v sladkých výrobkoch
20% - 40% na hmotnosť múky v slaných výrobkoch
Balenie: 5 kg


Parametre:

Netto hmotnosť:5000 g
Distribuce:SK

Cena:
16.84 EUR s DPH
Naspäť

f share


...

Ponuka gastro služieb na portáloch:



Copyright.sk © by Web. All rights reserved. | Zásady ochrany osobných údajov | Súbory cookies.
V prípade Vašich otázok nás prosím kontaktujte tu.

Vážime si Vaše súkromie

Svoj súhlas s ukladaním súborov cookies z nášho webového sídla marcipan.sk ako aj od tretích strán vo Vašom zariadení súvisiace s anonymizovaným spracovaním údajov za účelom zlepšenia navigácie a používania  našich stránok, efektívnejšieho použitia marketingových a remarketingových nástrojov a poskytnutím obsahu nás a tretích strán vyjadríte kliknutím na tlačidlo “Prijať všetky súbory cookies”.

Pokiaľ si želáte viac informácií alebo si želáte zmeniť nastavenie používania cookies, kliknite na tlačidlo “Spravovať nastavenia cookies”.


Prijať všetky súbory cookies