Kategória: Suroviny | Jedlé dekoracie | Cukrárske zdobenie a sypanie | Srdiečka
Zdobenie tort srdiečkami - zdobenie romantických poťahovaných a krémových tort.
Jedlá dekorácia. Môžete ňou posypať torty, sušienky, zmrzliny a dezerty. Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku pretrepte alebo nasypte priamo na zmrzlinu a krémy, atď.
Drobnými srdiečkami ozdobíte romantické torty s povrchovou úpravou a krémom. Môžete ich použiť na zdobenie valentínskych cupcakov alebo sušienok poliatych čokoládou. Malými srdiečkami môžete ozdobiť napríklad makrónky alebo svadobné dezerty.
Zloženie: cukor (83%), rastlinný tuk (palma), zemiakový škrob, ryžová múka, obilný škrob, farbivá E120, E160a, prírodná aróma vanilky.
Hmotnosť: 50 g
Skladovať v suchom a chladnom mieste.
Nutričné údaje v 100 g produktu: